Kristian & Marina

VJENČANJE SNOVA
Potvrdite svoj dolazak

Naša priča

Kažu da čovjek ima savršen život ako radi posao koji voli i spava pored osobe koju voli, a ako imaš barem jedno od toga možeš reći da si sretan. Mi smo onda sigurni da će nam život biti sretan.
“Naša priča nije ni duga, ni luda, ni čudna. Ali meni je najlijepša, najluđa, brza, hrabra i toliko zanimljiva da svaki dan želim opet biti dio te naše priče. Kada mislim o nama stvarno vjerujem u sudbinu ili neki svemir koji ima plan za sve jer kada smo skupa sve je lagano i ima smisla. Ništa ne nedostaje, osim vremena kojeg mi je uvijek premalo s njim.”

-Marina

“Nisam baš rječit, ali sretan sam što sam konačno našao svoju ženu. Uvijek sam mislio da je to nemoguće, ali kada sam je pronašao, znao sam da je ona ta.”

-Kristian

Kristian

Kristian

On je savršen, barem ako pitate Marinu.
Marina

Marina

Ona je savršena, ako pitate Kristiana.

Koliko još?

Uživo pratite odbrojavanje do našeg najvažnijeg dana.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Gdje i kada?

Detalji

Datum: Subota, 25.04.2020.
Vrijeme: 16:00
Lokacija: Golf Pavillion, Jadranska ulica 6, 10000 Zagreb

Vremenska prognoza

Temperatura: 21°C
Kiša: 0%
Vlažnost: 0%
Vjetar: 2kmh

Kako smo se upoznali?

Ovaj dio nema onu klasičnu romantiku koju svi žele.

Upoznali smo se na tulumu prijateljice nakon kojeg smo izašli van. Bilo je puno plesa i malo alkohola. I već smo se tamo zagledali jedno u drugo i na kraju večeri se odvojili od svih (misleći da oni to ne vide, a naravno da jesu). Iako nema dijelova o princezi u nevolji i hrabrom princu, nama uvijek izmami osmjeh na lice. I sada gada se prisjećamo tog dana, baš nam zvuči kao moderna bajka.

Dodatne informacije

Nakon vjenčanja, galeriju fotografija možete pogledati ovdje. 

Potvrdite svoj dolazak

Moderna vremena zahtijevaju moderne mladence. Zato smo odlučili omogućiti vam da nam i ovim putem potvrdite svoj dolazak.