Izrada web stranica

Potpuno funkcionalno i dizajn rješenje za vaše poslovanje. 

Usluge koje nudimo pri izradi web stranice

Uz standardne usluge dizajna, SEO optimizacije i prilagodbe web stranice različitim uređajima, nudimo i održavanje web stranica, naprednu SEO optimizaciju i izradu web trgovina.

Dizajn

Vaša ideja ili želja je početak, a naše iskustvo ključni sastojak u stvaranju web stranice koja izgleda baš onako kako vi želite i s ponosom ju pokazujete. 

SEO optimizacija

Pronalazak novih klijenata/kupaca je razlog zbog kojeg svi rade web stranice, a SEO optimizacije je način pronalaska tih klijenata/kupaca. 

Mobilna responzivnost

Vaša web stranica mora izgledati savršeno na svim uređajima preko koje je vaši kupci/klijenti mogu posjetiti. To uključuje računala, mobitele i tablete.

Cijena izrade web stranice

Cijena vaše web stranice ovisit će o specifičnostima koje želite da ona ima. Kako bi vam mogli reći cijenu vaše web stranice opišite nam u poruci što točno  želite, koliko stranica želite imati (početna, kontakt, o nama…) i ostale detalje o vašoj željenoj web stranici ili nas nazovite.

Mobilno prilagodljiv dizajn

Vaša web stranica mora raditi na svim uređajima – računalima, mobitelima i tabletima.

Mobilno prilagodljiv dizajn je postao standard u izradi web stranica još 2015. godine te tražilice poput Google-a daju prednost responzivnim web stranicama. 

SEO optimizacija

Vaša nova web stranica će sadržavati osnovnu on page optimizaciju. U nekim industrijama je osnovni SEO dovoljan kako bi se ostvarili rezultati. Ukoliko za rangiranje vašeg pojma nije dovoljan osnovni SEO tada vam je potrebna napredna SEO optimizacija koju vam također možemo ponuditi.

Više o SEO optimizaciji.

Proces izrade web stranice

Svaka web stranica je jedinstvena i u potpunosti prilagođena vlasniku i njegovom poslovanju. 

Kada se odlučite za suradnju s nama, možete biti sigurni da nećemo prestati sa suradnjom dokle god ne budete u potpunosti zadovoljni. 

Izrada web stranice s nama omogućava vam neograničen broj stranica, implementaciju sustava za samostalno uređivanje nakon finalizacije projekta kao i implementaciju sustava za praćenje posjećenosti na vašoj web stranici. 

Istraživanje

Savjetovanje oko željene strukture i dizajna web stranice. 

Dizajn

Izrada i prijedlog dizajna web stranice.

Razvoj

Razvoj i testiranje web stranice. 

Lansiranje

Puštanje web stranice u svijet Interneta.

Kontaktirajte nas

Pišite nam putem kontakt obrasca, na e-mail adresu kontakt@seoinstitut.com.hr ili nas nazovite na
091 555 9192.